www.kozanitv.gr
487901bc 748c 499e B74c Dc9e64f6ba3a
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη του Γυμνασίου Νεάπολης Βοΐου στην Καστροπολιτεία και στο Φαράγγι των Σερβίων

Κοινοποίηση

Η Καστροπολιτεία και το Φαράγγι των Σερβίων υποδέχτηκαν με χαρά, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Νεάπολης Βοΐου σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Με τη συνοδεία του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρου Παπαδόπουλου και του Διευθυντή του Γυμνασίου Νεάπολης Χρήστου Μακρή, η επίσκεψη αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να εξερευνήσουν την ιστορία, τη φύση και τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της Καστροπολιτείας, ενώ παράλληλα ενθουσιάστηκαν από την ομορφιά και τη φυσική πολυπλοκότητα του Φαραγγιού των Σερβίων.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής, μέσα από την επισκεψιμότητα σχολικών μονάδων σε μνημεία και αξιοθέατα του Δήμου Σερβίων, αποτελεί η δημιουργία εκπαιδευτικών εμπειριών για τους μαθητές, παρέχοντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν το παρελθόν και να εμπλακούν με την ιστορία και τον πολιτισμό του δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνάντηση 4 μοτοσυκλετιστικών συλλόγων στην Κοτύλη

diktio diktio

Εργασίες φυτοπροστασίας σε δένδρα στο Δήμο Κοζάνης

diktio diktio

Δήμος Κοζάνης: Πρόσκληση συμμετοχής αδειούχων φορητής έψησης σε πολιτιστικές εκδηλώσεις

diktio diktio