www.kozanitv.gr
B481b8d2 4d7a 430f 90ed F245b219bcea
ΚΟΖΑΝΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο «Συζητώντας με την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδική παραμέληση και κακοποίηση»

Κοινοποίηση

Τη Παρασκευή 12 Απριλίου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερβίων, το οποίο  χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2021-2027, φιλοξένησε τις συναδέλφισσες κα. Παπαδοπούλου Ελένη, ψυχολόγο και κα. Κουτμερίδου Κυριακή, κοινωνική λειτουργό από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Φοίνικα ΕΚΚΑ Θεσσαλονίκης οι οποίες πραγματοποίησαν επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο «Συζητώντας με την εκπαιδευτική κοινότητα για την παιδική παραμέληση και κακοποίηση».

Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες και συντονίστριες της συζήτησης για την άψογη παρουσίαση. Στόχος της επιμορφωτικής συνάντησης ήταν η ευαισθητοποίηση και συνοδεία, των εκπαιδευτικών, διευθυντών/τριών και των ατόμων που εργάζονται και προσφέρουν υπηρεσίες στο πλαίσιο των σχολικών μονάδων που εδράζονται στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού, σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία και ευημερία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επίσης ευχαριστούμε το σύνολο των συμμετεχόντων/ουσών της εκπαιδευτικής κοινότητας τις Συμβούλους Εκπαίδευσης της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και την εκπρόσωπο της διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το διευθυντή και τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  για τη διευκόλυνση της συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Κοζάνης: Ορισμός Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΥΑΚ και ΔΗΠΕΘΕ

diktio diktio

Κοζανίτικη Αποκριά: Κάλεσμα του Δήμου στον μαθητόκοσμο της Κοζάνης για τα SourdGames

diktio diktio

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κοζάνης εφιστά την προσοχή όλων για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών

diktio diktio