www.kozanitv.gr
1984d5fd 1c0d 4709 91ba 6bb2c27a629b
ΚΟΖΑΝΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με την υποψήφια Ευρωβουλευτή με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής Όλγα Μαρκογιαννάκη

Κοινοποίηση

Το Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου επισκέφθηκε στο Δημαρχείο η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής, Όλγα Μαρκογιαννάκη σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, στα πλαίσια της περιοδείας της στο Δήμο Σερβίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την κ. Μαρκογιαννάκη σημαντικά θέματα της περιοχής και της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα, ενώ παρουσίασε συνοπτικά τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη πενταετία.

Η κ. Μαρκογιαννάκη τόνισε τη δέσμευσή της να εκπροσωπήσει αποτελεσματικά τα συμφέροντα του Δήμου Σερβίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να εργαστεί για την προώθηση των συμφερόντων της περιοχής.

Η συνάντηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για ανοιχτό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του Δημάρχου και της κ. Μαρκογιαννάκη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Παναγιωτίδη για την Τοπική Κοινότητα Ξηρολίμνης με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

diktio diktio

Δημοτικό Συμβούλιο: Καθορισμός χρήσης χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωκοινοβουλίου

diktio diktio

Δήμος Κοζάνης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη Δρεπάνου

diktio diktio