www.kozanitv.gr
Tasos Fountoglou
ΕΛΛΑΔΑΚΟΖΑΝΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τάσος Φούντογλου: “Ως αντάρτης ζητάω τη στήριξη σας-Για να ψηλώσουμε ξανά τις λέξεις και να βάλουμε τον πήχη της περιοχής εκεί που μας αξίζει!”

Κοινοποίηση

Σαν υποψήφιος ομολογώ πως φόρεσα ένα κοστούμι που δεν μου πάει. Πάντοτε έλεγα ό,τι ήθελα και όπως το ήθελα χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες αυτών που λέω και αδιαφορώντας μονίμως για τον βαθμό της αποδοχής τους. Τώρα όμως και οι συνέπειες παίζουν τον ρόλο τους αλλά και η αποδοχή είναι ζητούμενο – αν θές τουλάχιστον να εκλεγείς. Και ειλικρινά το προσπάθησα πολύ τον τελευταίο καιρό να το κάνω by the book. Χαμηλούς τόνους, ήπιο προφίλ και τρέξιμο παντού προς άγραν ψήφων. Αλλά δεν! Και όταν λέμε δεν, εννοούμε δεν!

Πάμε αλλιώς λοιπόν. Αντάρτες δεν λένε ότι είμαστε; Ε λοιπόν αντάρτης είμαι και εγώ. Αντάρτης όμως απέναντι σε ένα σύστημα μιζέριας και χαμηλών προσδοκιών που η μόνη του έγνοια είναι το πως θα αποδομήσει ηθικά τους αντιπάλους του και που επιστρατεύει κλιμάκια, παρατρεχάμενους και τοποτηρητές ποντάροντας τα ρέστα του στην επίσκεψη ενός Πρωθυπουργού για να μπορέσει να οικοδομήσει πολιτικό επιχείρημα για τον εαυτό του: είμαστε οι εκλεκτοί! Ψηφίστε μας!

Λογικό θα μου πεις. Όταν 20 χρόνια στα πολιτικά πράγματα δεν έχεις έργο να διαφημίσεις καταλήγεις με τις πληρωμένες χορηγούμενες δίπλα σε “ινφλουένσερ” μήπως και πείσεις το μαντρί να σε ξαναεκλέξει για βοσκό του!

Αντάρτης όμως που θα προσπαθήσει να μιλήσει σοβαρά για τα ζητήματα του υγειονομικού σχεδιασμού και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για να αποκτήσει το σύστημα υγείας της περιοχής μας ποιότητα για τους πολίτες της αλλά και εξωστρέφεια για την ανάπτυξη της οικονομίας της. Που θα επιχειρήσει να φέρει στο προσκήνιο της δημόσιας συζήτησης τα ζητήματα της γνώσης, των δικτύων, της έρευνας και της καινοτομίας στον αντίποδα των κορωνίδων των κήπων, των κοκοριών και των αμνοεριφίων. Αναμφίβολα απαραίτητων και αυτών σε μια αναπτυξιακή πορεία αλλά όχι κορωνίδων βρε αδερφέ! Ως και στις λέξεις πήγανε και βάλανε τον πήχη στα πατώματα!
Και όλα αυτά όχι ως τσιτάτα ενός προεκλογικού αγώνα αλλά ως επιλογές ζωής που επιχειρώ να τις κάνω πράξη και στην επαγγελματική μου διαδρομή ( βλ κλινική Νεφρογενεσις καθώς και την πρώτη γενετική μελέτη της χρόνιας νεφρικής νόσου στην χώρα μας).

Ως αντάρτης λοιπόν ζητάω τη στήριξη σας. Για να ψηλώσουμε ξανά τις λέξεις και να βάλουμε τον πήχη της περιοχής εκεί που μας αξίζει! Και αν δεν με δείτε στα καφενεία και τις λαικές να είστε σίγουροι πως θα με δείτε δίπλα σας όποτε χρειαστεί αλλά και απέναντι σε όσους χρειαστεί!!! Το εχω αποδείξει άλλωστε πως δεν τους χαμπαριάζω!!!

prlogos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δυτική Μακεδονία: Εκδηλώσεις ενόψει των Χριστουγέννων

diktio diktio

Κάνουμε «κλικ» στον τόπο μας! – Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης για φωτογραφίες πολιτών με την ομορφιά πόλης και χωριών 

diktio diktio

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με υπολογιστή. Aπέκτησαν παράνομα πρόσβαση σε e-banking και απέσπασαν 5960 ευρώ

diktio diktio