www.kozanitv.gr
Tledono
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΖΑΝΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορδαία & Koζάνη: «Ξαναχτυπούν» οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες

Κοινοποίηση

Το φόβο και τον πανικό σπέρνουν και πάλι οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες, που απευθύνονται κύρια σε ηλικιωμένα άτομα, με απώτερο στόχο να αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά.

Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Εορδαίας & Κοζάνης βρίσκεται εκ νέου σε έξαρση, σύμφωνα με καταγγελίες αλλά και σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους δράστες να τηλεφωνούν όλο το εικοσιτετράωρο, αναφέροντας, σε «σπασμένα» Ελληνικά, ότι άτομο από το οικογενειακό ή συγγενικό τους περιβάλλον, έχει τραυματιστεί σοβαρά και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, με τον δήθεν γιατρό -ορθοπεδικό, να επιμένει για το επείγον της υπόθεσης, ενώ ταυτόχρονα ακούγονται παιδικά κλάματα και φωνές που καλούν σε βοήθεια.

Κατά πληροφορίες, μικρός αριθμός  πολιτών έφθασαν ακόμη και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας,  για να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε  κανένα συγγενικό τους πρόσωπο που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα. Oι  αποδέκτες των μηνυμάτων αυτών, αντιμετώπισαν το θέμα ψύχραιμα, και δεν ενέδωσαν στις χρηματικές απαιτήσεις των επιτηδείων. Σε κάθε περίπτωση, τα άτομα που δέχονται παρόμοιες κλήσεις, θα πρέπει  να απευθύνονται  στην Αστυνομία, όπως και έπραξαν, ορισμένα, εκ των κατοίκων της Εορδαίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή που τελέστηκε σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή των Γρεβενών

diktio diktio

Αποκριά στην Κοζάνη: «Δεν τη βλέπεις…τη ζεις!» – Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

diktio diktio

Κοζάνη: 50χρονος κατάφερε να αρπάξει 520.000 ευρώ από πατέρα και γιο

diktio diktio