www.kozanitv.gr
Renti 4
ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοζάνη: “Ενώνουμε τις προσευχές μας για τον συνάδελφό μας” – Το μήνυμα των Αστυνομικών κατά της οπαδικής βίας

Κοινοποίηση

Ένωσαν τις προσευχές τους οι αστυνομικοί της Κοζάνης για τον βαρύτατα τραυματισμένο συνάδελφό τους, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ρέντη.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν συμβολική δράση έξω από το κτίριο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνης, όπου και όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν για να περάσουν το μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, ενώνοντας τις προσευχές τους ώστε ο συνάδελφός τους να κερδίσει τον αγώνα που δίνει, καθώς επίσης να σταματήσει επιτέλους το φαινόμενο της οπαδικής βίας που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Ζήσης Λιάκος, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης: «Ζητούμε συγνώμη, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος συνάδελφος μας πήγε για τη δουλειά του και αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Συγκεντρωθήκαμε σήμερα όλοι εδώ για να ενώσουμε τις προσευχές μας, αφενός για τη σωτηρία του συναδέλφου και αφετέρου για να περάσουμε ένα μήνυμα προς την πολιτεία για τη θωράκιση του επαγγέλματός μας. Αλλά να περάσουμε ένα μήνυμα και στο σύνολο της κοινωνίας, ότι θα πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο της οπαδικής αλλά και οποιασδήποτε μορφής βίας».

Τέλος, σημειώνεται πως η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας και ιδιαίτερα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες μια όμορφη δράση, με ομιλίες για την οπαδική βία στα σχολεία.

ΠΗΓΗ:https://www.thestival.gr/eidiseis/koinonia/kozani-enonoyme-tis-proseyches-mas-gia/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κοζάνη: Στις φλόγες νταλίκα που μετέφερε οχήματα

diktio diktio

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

diktio diktio

Δήμος Κοζάνης: Εκτός λειτουργίας υπηρεσίες μετά από διαρροή στο σύστημα θέρμανσης

diktio diktio